top of page

CIAO CIAO FESTIVAL

MATKA ITALIAAN HELSINGISSÄ

Lähde ainutlaatuiselle matkalle. Ciao Ciao -festivaali tarjoaa monipuolisen valikoiman ohjelmia, jotka on suunniteltu haastamaan, innostamaan ja opettamaan. Valmistaudu löytämään jännittäviä uusia kokemuksia ja tutustumaan italian kulttuurin kauneuteen.

Tapahtuma kaikille !

Ciao Ciao Festival on poikkeuksellinen tapahtuma, joka juhlii italialaista kulttuuria, musiikkia ja ruokaa, toimien sillanrakentajana italian ja suomalaisen kulttuurin välillä. Festivaali pidetään 25. ja 26. toukokuuta Kansalaistori-aukiolla Helsingissä sekä Oodin kirjastossa.

Italialaisen suurlähetystön Suomessa tukemana ja Italian kulttuuri-instituutin sekä Helsingin kaupungin tuella tapahtuma on osa myös Helsingin ruokaviikkojen tapahtumakokonaisuutta. Helsingin italiantunnilla opiskelevat opettajat tukevat myös tapahtumaa.

Festivaalin ohjelma tarjoaa ilmapiirin, joka muistuttaa italialaisen aukion tunnelmaa, jossa voi ostaa ruokaa ja käsitöitä kotiin vietäväksi. Paikan päällä voi nauttia pizzaa, jäätelöä ja aperitiiveja samalla kun kuuntelee livemusiikkia ja katsomalla nykytanssin ja kansantanssin esityksiä. Lisäksi järjestetään erilaisia työpajoja ja harrastustoimintaa.

Tänä vuonna kaikki festivaaliin osallistujat voivat myös voittaa upean puutarhakaasugrillin omalle pizzanvalmistukselleen, aivan kuten oikeassa pizzeriassa.

FOLLOW US

bottom of page